Bugun...
KAYSERİ MUHARİP GAZİLER DERNEĞİ BÜNYAN BELEDİYE BAŞKANI ŞİNASİ GÜLCÜOĞLUNU MAKAMINDA ZİYARET ETTİ.
Tarih: 18-04-2014 11:38:00 Güncelleme: 18-04-2014 13:43:00 + -

Kayseri Muharip Gaziler derneği Başkanı Osman Balcı ve yönetim kurulu üyeleri Bünyan Belediye Başkanı Şinası Gülcüoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Kayseri Muharip Gaziler derneği  Başkanı  Osman Balcı ve yönetim kurulu üyeleri Bünyan Belediye Başkanı Şinası Gülcüoğluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Muharib Gaziler derneği Başkanı Osman Balcı ve beraberinde Başkan yardımcısı Yunus Baktır ve Yönetim kurulu üyelerini kabul eden Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu  ziyaretlerinden dolayı

muharip gaziler derneği Başkanı Osman Balcı ve dernek uyelerine teşekkür etti.

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu  “Şehitlerimiz ve Gazilerimiz bizim en manevi değerlerimizdir onlara gereken değerleri ve saygıyı göstermemiz lazım, Buraya kadar geldiğiniz için geçtekden onur duydum”. dedi

Kayseri Muharib Gaziler derneği Başkanı Osman Balcı ve Yönetim kurulu üyeleri Bünyan Belediye başkanı Şinasi Gülcüoğlu birlikte fotograf çektirdi.

Kaynak: BÜNYAN BELEDİYESİ

Editör: İBRAHİM KARABAY

Bu haber 512 defa okunmuştur.

Etiketler :

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER Güncel HABERLERİ